Victoria Milan

Genomgång av Victoria Milan

Rating: 3 out of 5.

Victoria Milan är ett stolt hjärtebarn Digisec Media Limited tillsammans med Rich Meet Beautiful. Det påstås vara “världens främsta trolöshet-app för gifta och anslutna människor.” Som sådan lovar det en säker, anonym och konfidentiell dating upplevelse för gifta och engagerade människor som vill krydda sina sexuella spel.

Victoria Milan

På det här stället behöver du inte vara orolig eftersom det innehåller verktyget Anonym oskärpa för att hålla ditt ansikte dold. Du kan hålla allt diskret när du letar efter en match från alla länder och var som helst.

Och när du tror att du ska fångas av din partner, ger Victoria Milan dig hennes Panic Button. Detta är din nödutgång; det hoppar genast till en annan inte misstänksam webbsida.

För att hålla all information säker och trygg, har Victoria Milan ett system som drivs av följande: 256-bitars kryptering, Amazon webbtjänster, Norton av Symantec och SSL Trust. Det här systemet garanterar att dejtingsidan aldrig visas i dina fakturadeklarationer.

För närvarande har datingsidan sex miljoner medlemmar över hela världen – gift, förlovad och singel. Om du är intresserad av att ta reda på mer om vad dejtingsidan kan erbjuda, läs vidare nedan när vi avslöjar sanningen bakom dess funktioner, medlemmar och mer.

Att registrera dig för ett konto i Victoria Milan tar cirka 3-5 minuter av din tid. Det kräver bara en giltig e-postadress (som den kommer att hålla privat) för verifiering. Sedan kan du redan skapa ett unikt skärmnamn och välja land där du bor.

Välj sedan dina dating intressen och turn-ons från de specifika taggarna som dejtingsidan förberedde. Ju fler taggar du klickar, desto mer får du en större pool med de bästa matchningarna.

När det gäller dina foton kan du bli den bästa match kandidaten om du har de mest tilltalande bilderna. Ladda upp mer för att göra din profil äkta. I vilket fall som helst har Anonymous Blur Tool täckt om du vill vara okänd.

Att registrera dig för ett konto i Victoria Milan tar cirka 3-5 minuter av din tid. Det kräver bara en giltig e-postadress (som den kommer att hålla privat) för verifiering. Sedan kan du redan skapa ett unikt skärmnamn och välja land där du bor.

Välj sedan dina dating intressen och turn-ons från de specifika taggarna som dejtingsidan förberedde. Ju fler taggar du klickar, desto mer får du en större pool med de bästa matchningarna.

När det gäller dina foton kan du bli den bästa match kandidaten om du har de mest tilltalande bilderna. Ladda upp mer för att göra din profil äkta. I vilket fall som helst har Anonymous Blur Tool täckt om du vill vara okänd.

Nu när ditt konto är klart är du välkommen till Victoria Milan!

Victoria Milan

Victoria Milan ser till att du helt kan dölja din identitet med verktyget Anonym oskärpa. Det förklarar varför många av de konton du vill möta har suddiga profilbilder.

Du kanske också märker att en del av den personliga informationen är dold. Detta för att upprätthålla konfidentialiteten för varje Victoria Milan-medlem.

En offentlig detalj som kan vara viktig för en affärs sökande är datingsidan. Du har en möjlighet att placera alla länder du gillar där du kan få dina matcher från. Samtidigt kan användare från detta land också hitta dig i sina matcher.

Du har också ett annat platsbaserat sökalternativ. Det är här Victoria Milan visar användare som är närmast din nuvarande plats när du använder datingsidan. Ta chansen att ställa in dina möten och affärer på kortare tid.

Medlemmarnas profiler är ganska detaljerade. Därför, om du vill vara på dejtingsidan, se till att följa. Dina bästa funktioner, sexlyst, kärlek till fred och vad som tänder dig är bara några få detaljer som du inte kommer att missa att inte dela.

För att göra din profil mer detaljerad, här är några snabba tips du kan överväga:

 • Var specifik

Användare vill skanna din profil snabbt. Bättre att vara specifik om dina preferenser så att folk får dem på rätt punkt.

 • Håll dig positiv

Du blir mer attraktiv när du har ett positivt humör. Att skicka goda vibbar till besökare gör dig mer gynnsam.

 • Lämna inte tomma ämnen

Du får fler matchningar om du fyller i din profil. Dessutom gjorde Victoria Milan det lättare för dig genom att helt enkelt klicka på de taggar som bäst beskriver dig. Dejtingsidan garanterar också en ökning av din popularitet. Således kan en komplett profil resultera i att fler besökare, likes och meddelanden får fler.

 • Var ärlig

När du håller dig positiv till att fylla din profil kan du bli transporterad och bli drömmande ögon. Observera att användare också föredrar en ärlig profil. Så försök att granska din profil och hålla den sann och enkel. Du vill inte vilseleda ditt framtida dejt.

 • Var romantisk

Du vill uppenbarligen utjämna dina ord med att uttrycka kärlek eller passion för dina läsare på en datingsida. Detta kommer alltid att träffa många hjärtan och göra fler anslutningar.

Håll dina profiler uppdaterade och gör dig redo att fånga mycket fisk!

Kontakten med andra medlemmar i Victoria Milan kan vara begränsad om du är en grund medlem. Du kan bara besöka profiler, ge blinkar och lägga till favoriter. Men medan andra medlemmar kan skicka dig blinkar eller lägga till dig som deras favorit, kommer du inte att kunna se och få tillgång till vilka medlemmarna är.

Om du har en fullständig profil får du fråga all information från en medlem som han eller hon har lämnat tomt på sin profil. Klicka bara på “Fråga” -knappen bredvid ämnet du vill veta. När den här medlemmen besvarar din fråga får du en recension.

Du är fri att utforska alla länder i Victoria Milan. Varje land ger dig en annan uppsättning presenterade användare. Om du själv vill vara en användare ska du bara se till att din profil alltid är uppdaterad och att dina foton alltid är nya.

Gå in i detaljer, här är Victoria Milans kontaktfunktioner:

Victoria Milan
 • Meddelanden

Denna premium funktion lagrar alla meddelanden du har fått från olika medlemmar. De sorteras i tre mappar: Alla meddelanden, olästa meddelanden och för närvarande medlemmar online.

 • Chatbox

Detta finns på den högra panelen på dejtingsidan. Skicka snabbt dina slingar något styggt eller trevligt. Också tillgängligt i denna Chatt-funktion är följande: Blinkar, Favoriter, Gåvor.

 • Gåvor

Victoria Milan har virtuella gåvor för att lägga mer känsla till din hemliga dating upplevelse. Som premium funktion kan du ta emot och skicka gåvor så länge du har krediter (ingår i ditt prenumeration). Ett sexmånadersabonnemang får 500 poäng, medan ett tolvmånadersabonnemang får 1 000 poäng.

 • blinkar

Du kan skicka blink till användare som du tycker är intressanta. Detta är ett sätt att fånga deras uppmärksamhet och detta kan vara det första steget i kommunikationsprocessen. Blinka så mycket som du vill få hotties intressen.

 • Privata nycklar

Detta är en annan funktion i Victoria Milans premium planer som gör att du kan se privata foton från andra medlemmar. I den här funktionen ser du alla förfrågningar du har fått och alla de du har skickat. Du kan få mer uppmärksamhet om de ser att du har exklusiva foton för dem.

Specialfunktioner

Victoria Milan

De flesta av special funktionerna i Victoria Milan är endast tillgängliga till premium. Men som gratis medlem har du det grundläggande verktyget för att dölja din identitet. Dessutom kan du bläddra bland hotties från din plats och det land du gillar.

 • Anonymous Blur verktyget

Anonymous Blur är ett verktyg för att dölja din identitet på bilderna du laddar upp. Du har två alternativ för att använda den här funktionen: oskarpa ansiktet eller lägg ett klistermärke på det. Den mest använda etiketten är masken.

 • Panik-knapp

Det sista du behöver på en hemlig datingsida är att fånga din partner. Så när plötsliga hot inträffade gjorde Victoria Milan det lättare för dig att fly genom att införa Panic-knappen.

Det här är den lilla “PANIC” -knappen längst ner till höger på dejtingsidan. Klicka på den så kommer du att omdirigeras till en annan webbplats – en säker webbplats som eliminerar misstanke. När vi testade Panic-knappen omdirigerades vi till YouTube.

 • Funktioner Användare

Victoria Milan har inte dina matcher begränsade till endast medlemmar närmast dig. Den här funktionen kommer att presentera dig för medlemmar över hela världen.

Byt från ett land till ett annat. Du kommer att kunna kolla världens hotties och samtidigt visas som deras matcher också!

 • Gåvor

Victoria Milan har lagt till virtuella gåvor för att lägga till mer känsla till din hemliga dating upplevelse. Du har det i den här funktionen: mottagna och skickade gåvor. Men du kanske kan använda kredit för att kunna köpa någon annans gåvor. Oroa dig inte för att Victoria Milan tar dig direkt till sidan för att få din kredit.

 • Sök

Den här funktionen är exklusiv för de medlemmar som är närmast dig. Det här är kanske den snabbaste vägen till din nästa affär.

 • Besök

Dina besökare listas i den här funktionen. Du kanske kan besöka deras profiler och lämna blinkningar eller kommentarer.

Appen

Victoria Milan

Victoria Milan finns främst i Apple App Store och Google Play Store. Men andra appbutiker har det som APK Pure.

Dejtingsidan har också en mobilversion som har ett liknande gränssnitt med appen – funktioner finns till vänster; Snabblänkar för nya, online- och favorit medlemmar finns längst ner.

Du kanske tycker det är lätt att använda både dejtingsidan och mobila versionerna av Victoria Milan. Denna dejtingsidan har ett enhetligt gränssnitt på alla plattformar. Således kan du enkelt växla mellan dina enheter, specifikt (och förmodligen) en som är utanför din partners räckvidd.

Samma med dejtsajt versionen, din hemsida laddas med utvalda användare från det land du kontrollerar. En del av funktionerna kan ta mer tid att ladda, men appen får fortfarande jobbet gjort. Dina val justeras i snygga rader och stora bildstorlekar.

Om du kanske behöver hjälp från Victoria Milan tillhandahöll de en meddelande bubbla i appens nedre högra hörn så att dina problem snabbt löses.

Varning: panikknappen saknas i appen. Så du bör förbereda din exitstrategi i förväg!