Sixfridays

sixfridays Flirt your way to happiness logo

Rating: 4.5 out of 5.

Sixfridays.com är en avslappnad dejtingsida där singlar möts och flirta, som om Sixfridays antyder, dela foton, hänga offline och om det går bra kommer de att dela en vacker kärlekshistoria. Sixfridays är en rolig baserad dating portal och lockar användare från många länder på alla kontinenter. Om du letar efter lite goda roliga, umgänge och vänliga samtal med raka, öppensinnade singlar, är Sixfridays.com platsen att vara. Här är vad du kan känna;

Design av dejtingsidan

Sixfridays.com användargränssnittet måste vara den starkaste funktionen på dejtingsidan. När du loggar in på ditt konto ser du en dejtingsida full av andra användares profiler. Du är inte begränsad till en profil åt gången. 

Varje profil har en profilbild, användarens namn, personlig information och ålder samt deras intressen. På dejtingsajten kan du bläddra i alla profiler om du vill. Överst på varje profil finns en grön eller grå prick. 

Gratis dejtingsidor vs betalda dejtingsajter.

En grön prick indikerar att användaren är online och en grå prick betyder att de är offline. Om du gillar någons profil får du uttrycka dina intressen genom att “gilla” deras profil eller lägga till dem i din favoritlista. Om de också gillar din profil får du ett meddelande på din chatt.

Profilerna på Sixfridays.com är detaljerade på ett sätt som fångar viktig information som de flesta vill veta men inte vågar fråga. Dejtingsidan begär personlig information som ögonfärg, ras, etnicitet, sexuell läggning, höjd, utbildning, kroppstyp, religion, intressen och civilstånd bland andra. 

Bästa Matchmaker dejtingsidor

Det här är detaljer som de flesta oroar sig för, men som inte är modiga nog att fråga eftersom de inte vill betecknas som rasistiska eller för picky. 

Lyckligtvis begär Sixfridays denna information för dina räkning och listar dem i andra användares profiler.

Avancerat filter på Sixfridays.com 

Det avancerade filtret och sökalternativen är en annan kraftfull funktion i Sixfridays.com design. Du behöver inte lita på de slumpmässigt valda profilerna på din dejtingsajt för att uppfylla din perfekta matchning.

 Det finns avancerade filterinställningar som gör att du kan söka efter andra användare beroende på deras plats, ålder och intressen. På vänster sida av din dejtingsida finns en meny med objekt som din profil, favoriter, stift, liknande och plånbok. 

Bästa svenska dejtingsidor

Din plånbok är ett alternativ som låter dig köpa mynt. Du behöver mynten för att chatta med andra användare och skicka bilder. Att skicka ett meddelande kostar 40 mynt. Det är möjligt att tjäna gratis mynt för att utföra uppgifter som att lägga till ett foto i din profil, kontrollera din e-post eller verifiera ditt konto.

 När du har slut på gratis mynt kan du köpa mer för att fortsätta chatta och engagera andra. Mynten kostar inte mycket och de är värda det om du verkligen gillar någon. 200 mynt (vilket är det lägsta belopp du kan köpa) kostar t.ex. 9 euro, medan 8000 mynt (högsta antalet mynt) kostar 199 euro.

Casual Dating

Det bästa med detta myntsystem är att du inte är den enda som använder mynt för att nå ut och behaga den andra parten. Om hon köper mynt för att svara på dina meddelanden eller skicka en bild, gillar hon definitivt dig. Kärlek är inte ensidig på denna dejtingsidan.

Hur man registrerar och om funktioner

Sixfridays.com har en mycket lätt och bekvämt registreringsprocess jämfört med de flesta dejtingsajter. Du måste ange din personliga information som ditt användarnamn, e-post, ålder, plats och kön. 

När du har skickat in den ursprungliga registreringen informationen får du tillgång till din instrumentpanel. Det är lika lätt som det. Men du förväntas verifiera din profil och e-post senare av säkerhets ändamål. 

Bästa svenska dejtingsidor

Du kan komma åt ditt konto via din telefon, surfplatta eller dator med ditt lösenord och ditt användarnamn. Det är också möjligt att redigera och finjustera din profil genom att ändra foton och lägga till intressen. 

Ju fler detaljer du lägger till din profil, desto högre är dina chanser att träffa rätt personer.

sixfridays Flirt your way to happiness logo

Vem ska använda Sixfridays.com ?

Nästan alla kan använda denna dejtingsida oavsett ålder, kön, sexuell läggning, ras eller äktenskaplig status. Men detta är en dejtingsajt som borde föra roliga älskare. Det är inte den typ av dejtingsida som passar dig med en äktenskapspartner, även om du aldrig vet var Sixfridays.com kommer att få dig. 

Det är den typ av dejtingsajt som matchar dig med människor som letar efter kul, flirta, online-dating och avslappnade Hangouts. Om du letar efter något allvarligt direkt, er Sixfridays kanske inte är det bästa alternativet för dig. 

Casual Dating

Dejtingsida är dock perfekt för öppensinnade människor som vill ta det långsamt men är villiga att gå med flödet av vem de möter. Om du är en skilsmässa som försöker komma tillbaka i spelet när du lär dig att flirta igen, borde Sixfridays.com vara ditt nästa hem. 

Om du är en resenär som ofta blir uttråkad av att spendera tid ensam i främmande länder hjälper den här dejtingsajt dig att träffa nya människor i främmande länder, flirta med dem och ha roligt utan att bli för knuten.

I ett nötskal är Sixfridays.com en dejtingsida för mellanklass; Det är aldrig så allvarligt, men användare är mogna.

Säkerheten på datingsidan Sixfridays 

En av de säkerhets- och sekretessfunktioner som sticker ut när du använder den här dejtingsida är hur de behandlar dina transaktioner efter att du har köpt mynt. Sixfridays.com tar säkerhet och integritet så allvarligt att dina kontoutdrag visas med namnet “Number65 Ltd” ​​istället för Sixfridays.com . 

Gratis dejtingsidor vs betalda dejtingsajter.

Dessutom får du registrera dig för ett användarnamn som inte nödvändigtvis är ditt riktiga namn och därmed skydda din identitet. Slutligen använder Sixfridays en 3-stegs verifieringsprocess som verifierar din e-postadress och profil efter registrering för att förhindra identitetsstöld.

Slutsats i denna recension af Sixfridays.com 

Sammanfattningsvis fungerar Sixfridays.com bra jämfört med andra populära datingsidor. Det tillgodoser behoven hos många människor som vill ha lite uppmärksamhet och lite flirta utan att hantera trycket att begå där och då.

Dess design och användargränssnitt gör det lättare att hitta den perfekta matchen.

Sixfridays.com är definitivt värt ett försök om du är en mellan person som spelar säkert men med ett öppet sinne.

Start a new relationship sixfridays.com EN
Genomgång av Sixfridays.com - top10dating-sverige.com

Sixfridays.com är en avslappnad dejtingsida där singlar möts och flirta, som om Sixfridays antyder, dela foton, hänga offline och om det går bra kommer de att dela en vacker kärlekshistoria.

Product Brand: Sixfridays

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
4.5