Next love

Genomgång av Next love

Rating: 1 out of 5.

Next Love grundades 2013 som en plattform för singlar och separata föräldrar att hitta sin andra chans på kärlek. Datingsidan är den första i sitt slag och adresserar en specifik grupp människor. Next Love har blivit den största mötesplatsen för singlar och skilda föräldrar.

Next love

Vad är tjänsten för?

Next Love-matchnings systemet är baserat på vetenskapligt beprövade förhållanden och kompatibilitet studier som visar bästa möjliga matchningar. Det är så enkelt som att svara på några frågor om dig själv och din livsstil, och Next Love hittar de du matchar bäst, då är resten upp till dig!

Till vem?

Next Love skapades för att rymma en specifik grupp människor som kan ha olika förväntningar och ett annat kärlek koncept efter att ha gått genom en skilsmässa eller fått barn. Sådana livsförändrande situationer kan förändra synen hos många, inklusive hur de ser på dejting och kärlek. De letar ofta efter en partner som har samma syn på livet som dem själv.

Next Love – Användarvänlighet

Next Love lanserades 2013 och riktar sig till singlar och skilda eller de som har barn och som vill hitta kärlek igen. Det är specifikt utformat för de som har olika förväntningar på kärlek än många andra. Här har du genomgått en svår skilsmässa och fått flera barn.

Mötet på Next Love kommer att vara säkert och roligt. För att skapa ett konto gratis väljer du ett lämpligt användarnamn och laddar upp en bra profilbild. Skriv sedan en profiltext och svara på några frågor för att hjälpa dig hitta rätt matchning. Så bara börja titta på profiler och förhoppningsvis hittar du bra medlemmar att chatta med.

Hur registrerar jag mig på Next Love?

Next love

Börja med att välja ett bra användarnamn och ladda upp en profilbild för att få 15 gånger mer uppmärksamhet än medlemmar utan fotot. Då kan du låta andra medlemmar lära känna dig bättre genom att fylla i din profil. Du kan också berätta för andra medlemmar om dina djupare tankar och åsikter om speciella ämnen, till exempel “Vem jag är och vad jag vill med livet” och “My perfect first date”.

Next Love har en mellanslag prenumerationsavgift, och om du inte vill betala kan du skapa en begränsad profil gratis. Next Love har ingen provperiod, men tjänsten som erbjuds är av högsta kvalitet. Bokningsvillkoren är ganska transparenta, men det finns inga månatliga av bokningsalternativ. Next Love är en säker tjänst med bra förhållanden och prissatta.

Hur man använder Next Love?

  • Navigation

Att vara medlem i Next Love är säkert och säkert och fördelarna är många. Att du, som bodde i en olycklig relation här, kan hitta någon som har varit inblandad i samma sak och vet vad det betyder att vara tillbaka, på Next Love får du en ny chans att hitta kärlek och hopp, och det kommer att leda till en varaktig relation. Du får kundservice för alla frågor du har och du är säker på att de behöver verifiera alla profiler.

Du kan (och borde) få din profil verifierad eftersom den ökar chansen att matchas. Du vet att alla verifierade profiler är äkta och att de är personen bakom profilen så att du inte slösar bort tid på falska profiler. Generellt sett är Next Love en utmärkt datingsida om du inte bryr dig om att träffa någon som redan har barn eftersom många medlemmar bara är ensamstående föräldrar.

Next Loves mobilvänliga dejtingsida får inte toppmärken och ingen Android- och iOS-app finns heller. Tjänsten är dock tillräckligt utmärkt för att du inte blir besviken!

  • Filters

Next Love är bäst för matchande profiler. De kanske inte använder personlighetstest, men de har profil kriterier som matchar medlemmar med hög precision. Next Love berättar vem som har besökt din profil så att du kan se vem som är intresserad av dig! Du kan dock inte blockera medlemmar från att kontakta dem. Next Love är utan tvekan super bra på att matcha profiler och göra det effektivt och med ett bra resultat.

Next Love gör det enkelt för dig att söka efter en partner eftersom sökningar kan baseras på profilbilder. Du kan dock inte söka efter nyckelord eller se vem som är online. Du kan filtrera din sökning baserat på profil kriterier, vilket är bra eftersom du kan söka efter nya medlemmar. Next Love är exceptionellt generös med sina sökfunktioner och gör det lättare att söka efter lämpliga profiler.

Ett trevligt inslag i Next Love är att du som premiummedlem också kan kontakta gratis medlemmar. Detta är vanligtvis inte möjligt på dejtingsidor. Detta gör att du snabbt kan komma i kontakt med massor av ensamstående föräldrar. Sökfunktionen är mycket detaljerad och låter dig också se var singlarna finns på en karta, vilket gör det enkelt att hitta lämpliga matcher i närheten. Många av funktionerna uppmuntrar medlemmarna att chatta med varandra och du kan skicka signaler eller virtuella gåvor för att få mer uppmärksamhet.

Hur betalar jag för Next Love?

Next love
  • Köp

Du kan registrera dig för Next Love gratis! Som gratis medlem kan du surfa runt och besöka andras profiler och skicka flirtar till de du är intresserad av. För att skicka meddelanden till andra medlemmar eller se vem som är intresserad av dig, uppgradera ditt medlemskap till Premium. Du kan uppgradera ditt medlemskap genom att klicka på knappen “Uppgradera till Premium” längst upp till höger på skärmen. Du kan sedan välja medlemskap och betalningsmetoder. Fortsätt genom att klicka på den gröna knappen och följ instruktionerna.

Är du intresserad av en icke uppgraderad medlem? Med ett Premium Plus-medlemskap kan alla gratis medlemmar svara på dina meddelanden så att du kan kommunicera med alla på dejtingsidan.

  • Betalningssystem

Betalningar med Next Love görs med kreditkort på ett helt säkert och säkert sätt. Priset beror på hur många månaders medlemskap du registrerar dig för. Det är gratis att gå med i Next Love, men funktionerna är mycket begränsade. Du får tillgång till personlighetstestet och kan skapa din profil så att du kan testa de grundläggande funktionerna på datingsidan innan du bestämmer dig för att bli premiummedlem.

Next Love användare

  • Användare Region

Next Love är en professionell dejtingtjänst för singlar med miljoner registrerade medlemmar från hela världen som alla letar efter en drömpartner. Next Love matchar profiler baserade på vissa kriterier, som garanterat hjälper dig att hitta den perfekta partner i din region, som främst är Nordeuropa. Dejtingsidan är tillgänglig på engelska, svenska, norska, danska och finska.

Oavsett om du är skild eller en ensamstående förälder som släpps till ett enda liv från ett gammalt förhållande, kan du hitta kärleken till ditt nästa liv på den här datingsidan. Det viktigaste är att du är öppen för nya utmaningar och redo att försöka igen. Du förtjänar en relation där du är lycklig – och Next Love hjälper dig att hitta det!

  • Sexuell läggning

Nästa kärlek är inriktad på både heterosexuella och homosexuella relationer. Du kan välja mellan olika civilstånd att gå vidare från: gift, skild eller länkad man / kvinna som söker en heteroseksuell partner. Men denna mångfald av alternativ erbjuds inte en man som söker man eller kvinna som söker kvinna.

  • Möjligheter för att fylla i och korrespondens

Next Love erbjuder en mängd olika kommunikationsrutiner. En av dessa är e-postfunktionen som underlättar ett snabbt utbyte mellan medlemmar. Du kan inte använda videochat, men det finns en fantastisk chattfunktion som hjälper dig att hitta kärlek snabbare. Next Love har mycket att erbjuda när det gäller kommunikation!

Bläddra runt i våra medlemmar, läs profiler, hitta något roligt att chatta med. Next Love erbjuder en mängd olika kommunikationsmedel, inklusive flirta, privata meddelanden och gåvor. Webbplats Teamet arbetar dagligen för att utveckla nya och roliga funktioner som hjälper dig att hitta din Next Love. Nya funktioner finns redan på banan enligt tillförlitliga Next Love-recensioner.

Som gratis medlem av Next Love kommer du inte att kunna komma åt alla tjänster. Att välja att betala för medlemskap ger dig dock tillgång till flera användbara funktioner. Prenumerera för att få tillgång till alla tjänster. Du registrerar dig gratis på Next Love, men du kan bara använda begränsade tjänster. För att få mest tillgång kan du prenumerera på de tjänster du vill och sedan utöka dem hela tiden tills du avbryter ditt prenumeration.

Hitta rätt med hjälp av enkäter. Baserat på de svar som besvarar de frågor du behöver för att svara, bör du kunna hitta en lämplig partner. Chatta säkert med andra medlemmar. Du kan chatta med någon länge innan du bestämmer dig för att se dem i verkliga livet.

Next Love användarsäkerhet 

Next love
  • Säkerhet

Träffa någon på Next Loves plattform är säkert och roligt eftersom det ger medlemmarna en plats att kommunicera med varandra innan de beslutar att vidta åtgärder och träffas personligen. De har också ett stort team som ägnar sig åt att hålla sina användare säkra och stolta över att bara hålla äkta användare på Next Love. Teamet säkerställer också att dejtingsidan är 100% säker och konfidentiell 24/7.

Sidan Next Love FAQ innehåller svar på de flesta frågor, och support via e-post eller kontaktformulär erbjuds också. Kundtjänst per Telefon inte tillgänglig. Next Love har inte ett etablerat kundforum eller artiklar med tips och råd. Förutom dessa brister, erbjuder Next Love allt du kan behöva när det gäller en väl fungerande och smidig kundservice.

  • Anti-bedrägeri

Du når lättast till supporten genom att skicka e-post till dem. Du kan också kontakta Next Love genom att posta på Facebook, även om svaren kan ta längre tid än om du skickar e-post. Next Love låter dig registrera dig via Facebook, vilket gör den redan snabba registreringsprocessen ännu trevligare, men samtidigt är det diskret. Det är troligt att det tar tid att publicera en profil. Detta gör att du kan komma igång med din online-dating snabbare! Att använda dejtingsidan är lika enkelt som att registrera dig, vilket gör användarupplevelsen super vänlig.

Next Love – Kort beskrivning

Next love

Next Love är en datingsida specifikt för singlar och ensamstående föräldrar med barn. Next Love visas som en relativt traditionell premium sida med de klassiska begränsningarna (måste betala för att kommunicera meningsfullt). Om du betalar för att använda Next Love är intrycket att det är en välutvecklad dejting plats och att dess inriktning gör det lättare att hitta andra singlar i samma situation som dig själv.

Dejtingsidan har en nordisk profil med de flesta medlemmar i Sverige och Norge. Tyvärr verkar antalet medlemmar i Sverige vara relativt lågt, så det är tveksamt hur användbar dejtingsidan är om du är i en mindre stad. Företaget bakom Next Love driver också det lite mer kontroversiella Victoria Milan (med äktenskapsbrott i fokus).