New Honey

Genomgång av New Honey

Rating: 3.5 out of 5.

Ytterligare ett interdate SA-erbjudande tillsammans med C-Date, New Honey är en dejtingsajt för unga, vilda och gratis singlar och par som letar efter något utan strings kopplat sex.

Om du tycker det låter bekant, beror det på att New Honey inte är tekniskt nytt: det brukade gå under namnet Lisa18.

Nu, med ett nytt namn, logotyp och webbdesign som matchar, strävar New Honey att leverera sitt löfte till en bredare publik världen över. Men gör det?

Vi tog oss tid att granska den här omarbetade datingsidan för att se själv. Är det rätt ställe för flirta och köttslig tillfredsställelse eller inte annat än en klibbig honungsfälla? Läs vidare för att ta reda på det!

New Honey

Medlemsstruktur på New Honey

Icke-strikt kopplat kön verkar vara den mest tilltalande för män 25 år och äldre. Detta förväntas något: män är mest aktiva i detta åldersintervall.

Kvinnor är också öppna för dejtingsajten eftersom de utgör en solid 40% av den totala befolkningen. Gratis medlemskap för kvinnor kan också vara orsaken till detta nummer.

Med löfte om sexuell uppfyllande samlade datingsidan en ständigt växande befolkning från dess dagar som Lisa18 och nu som New Honey. Varje månad påstår det att inkludera över 180 000 nya medlemmar över hela världen.

Vid New Honey uppmuntras par också att delta i hjulet genom att träffa swingers. Detta gör att du kan få mer sexuellt nöje till förhållandet.

För regnbåge gemenskapen är kön och sexuell läggning emellertid inte lika olika. Det minsta du kan göra är att förklara om du letar efter en annan man eller kvinna vid anmälan.

Anmälan till New Honey

New Honey

Tillbaka när det var Lisa18, registreringen gjordes intressant med ett fotokort. I de valda nya medlemmarna är det visuella – och inte säkert för arbete! – presentera sina svar på frågorna.

New Honey kan du nu registrera var och när den erotiska bild formen har försvunnit. Istället är det en ganska detaljerad frågesport som frågar om dig och vilken sexuell upplevelse du letar efter.

Här är avtalen: du kan inte hoppa över någon av de 18 frågorna. Det kan ta lite tid, men det sparar tid när du bygger din profil och föredrar samtidigt.

De första sex frågorna frågar vad du är (man eller kvinna), ditt förhållande (ensam, relation, gift, skild eller i ett öppet förhållande) och vad du letar efter på New Honey (män eller kvinnor).

Den frågar sedan ditt födelsedatum, smeknamn och plats där det senare används för att matcha.

Profilbyggnad är målet för de kommande sju frågorna. Du kommer att bli ombedd att ge dina svar på följande:

 • Höjd
 • Kroppstyp (smal, genomsnittlig, atletisk, några kilo eller helfigur)
 • Hårfärg (blond, brunett, röd, vit, svart eller skallig)
 • Hårlängd (kort, medellång eller lång) )
 • Ögonfärg (blå, brun, svart, grön eller grå)
 • Tre karaktärsegenskaper som bäst beskriver dig
 • Tre saker du älskar mest med din kropp

För de kommande tre frågorna definierar du vad du letar efter. New Honey använder dina svar för att matcha dig med medlemmar som är på samma sida som du.

Välj vilken typ av förhållande du kan engagera dig i (kort affär, mer förlängd affär, erotisk chatt eller flirta, känslomässig anknytning eller vad som än lockar dig) och följ sedan upp kännetecknen i din perfekta sexuella match.

Så småningom kommer New Honey att be om din berättelse på en natt-stånd: är det en rutin eller inte?

Det enda som återstår är att du måste ange din e-postadress och lösenord. New Honey skickar sedan en e-postbekräftelse. Klicka på länken för att slutföra registreringen.

Skapa kontakt

Dess kvinnliga kundkrets kan vara mycket glada över att veta att New Honey fortfarande är 100% gratis – från profilskapning till faktisk interaktion med medlemmar.

För herrar, slåss inte. New Honey erbjuder vad som förmodligen är en generös installation: auto-premium.

Om några dagar har du full tillgång till alla funktioner på dejtingsajter. Denna rättegång gör att du kan komma i kontakt med kvinnorna och kan vara den avgörande faktorn om du vill uppgradera till ett betalt abonnemang.

En premium abonnent, oavsett kön, kommer att njuta av följande funktioner:

New Honey
 • Kontaktförslag

Till skillnad från andra dejtingsidor ger New Honey ingen av sina användare friheten att söka efter en potentiell matchning.

Istället ger de dig kontaktförslag: medlemmar som de identifierade med sin special algoritm. Dessa profiler matchar dina sexuella intressen och finns också i närheten för snabbare upphämtning.

Du kommer att få minst tio kontaktförslag omedelbart efter registreringen. Till skillnad från andra dejtingsidor är det som är ganska snyggt med New Honey att du måste behålla alla förslag. Ingen tidsgräns kommer att driva dig att komma i kontakt.

 • Mina matchningar

Klicka på den här fliken för att gå igenom alla förslag på nya honungs kontakter som genererades från den tid du registrerade till idag.

 • Konversationer

Det här är meddelandet du skickar och tar emot när du använder dejtingsidan. Postlådan är som din pålitliga SMS-inkorg.

Å ena sidan får du enkelt ord utbyte; å andra sidan kommer du inte att kunna skicka någon multimedia.

Lite, men det ser ut som om du måste lita på dina ord ensam. Dina konversationer har tagits bort från de mer kreativa bilder, videor, GIF och emojis.

 • Mina besökare

Den här funktionen är ganska självförklarande: Den låter dig veta vem som har sett din profil från alla kontaktförslag du har fått.

På så sätt kan du välja att ägna dig lite tid för att upptäcka de medlemmar som visade intresse.

 • Mina favoriter

Även om New Honey arbetar för att se till att du får förslag till medlemmar som passar räkningen, kan du fortfarande bestämma vem skörden är och lägga till dem här.

Fliken Mina favoriter sparar inte bara dina faves-profiler; Du kan också ta anteckningar om en viss medlem.

 • Mina “gillar”

Ett säkert sätt att göra ett hett datum är förmodligen att se till att den andra parten gillar dig också. På New Honey får du precis det med “My Likes”.

I den här funktionen måste du göra dina foton synliga så att damerna kan berätta att de har ögonen på dig. Skjut ditt skott på lassie som visas på din “Gilla” -lista.

Vi hade mindre nötkött med de meddelanden vi fick. De flesta kvinnorna insisterade på att vi skulle prata utanför dejtingsajten. Redan innan vi skapade någon rapport bad de om våra sociala medier handtag och personliga e-postadresser.

Eftersom dejtingsajten inte erbjuder någon verifiering funktion fann vi dessa meddelanden ganska misstänkta. Att vidarebefordra information kan äventyra vår identitet och integritet.

I situationer som dessa rekommenderar vi att du är försiktig. Lämna inte denna personliga information lätt; Lär känna personen tills du upptäcker att det inte är himlen för bedragare och identitetsstöld.

Vi tänkte på New Honey’s nuvarande meddelandefunktion och drog slutsatsen att det var ganska begränsat. En röstbrevlåda eller videochatt är bättre alternativ till vanlig textmeddelanden.

Funktionerna för att komma i kontakt med New Honey kanske inte är lika magnifika och kreativa. Bristen på en öppen sökfunktion kan vara en tävling för vissa.

Fortfarande, de mindre dagliga matcher hjälper dig att ansluta och etablera rapport med andra medlemmar. På så sätt blir du inte överväldigad när du bara fokuserar på dagens kontakter.

Profil Kvalitet vid New Honey

New Honey

New Honey-profiler kanske inte är så lång och detaljerad, men det ger dig tillräckligt hävstång för att få en konversation igång.

Merparten av informationen på din profil kom från registreringsprocessen; Detta beror på att New Honey använder denna information för att generera förslag till dig.

Om du vill finjustera din profil och kontaktförslag kan du alltid redigera dina uppgifter. Följande bildar en medlemsprofil:

 • Namn och New Honey Contact ID

I det övre vänstra hörnet på din sida finns ditt namn och tilldelat New Honey Contact ID.

Eftersom du uppmuntras att använda ett skärmnamn är det trevligt att notera att du kan ändra ditt om du vill uppfinna din profil igen.

 • Fotogalleri

Standard och betalande användare kan ladda upp fem foton på New Honey. För extra skydd kan de också ställa in vem som kan se sina foton.

Bilder förblir suddiga tills användaren tillåter tittaren. Om medlemmen väljer att inte ladda upp något foto kommer deras profil att ha en ånga stockfoto.

 • Min erotiska typ och erotiska galleri

Som New Honey förespråkar för vilda och förankrade anslutningar, kan medlemmarna definiera och visa sin erotiska typ. Det erotiska galleriet visar fem visuella framställningar av användarens natur.

 • Interaktion Inställningar

Strax under det erotiska galleriet finns interaktions inställningarna som en tittare kan välja mellan:

 1. Lägg till favoriter
 2. Visa Mina foton
 3. Rapportera en medlem
 4. Skriv ett meddelande
 • om mig

Avsnittet “Om mig” är till höger om en profil. Det visar dina svar från registreringsprocessen tillsammans med dessa ytterligare frågor:

 1. Kroppskonst
 2. Utbildning
 3. Företag
 4. Laster(drycker, rök)

Standard Svaren är “Fråga mig personligen” eller “snarare inte säga.” Om du väljer att vidarebefordra detaljer från get-go kan du redigera och välja bland kategorierna och för komponerade svar.

 • Personlighet och egenskaper

Detta avsnitt visar de beskrivare du använde för att definiera dina egenskaper. Det kommer också att inkludera de tre kroppsdelarna i dig som du älskar mest. Liksom de andra avsnitten kan du ändra dessa avsnitt när som helst.

 • Föredragna preferenser och möten

Här är de svar du valde i den sista delen av registreringsprocessen – sexuella preferenser och vad du älskar i en partner.

 • Min åsikt om

Det här avsnittet dyker upp endast när du deltar i opinionsundersökningarna. Var uppmärksam på dagens frågor om dina samtal; frågor täcker dina åsikter om dina sovrum aktiviteter och potentiella partners karaktär.

Herrar, lyssna. För att få tillgång till en medlems fulla profil måste du uppgradera till ett premiumabonnemang.

New Honey APP

New Honey

För en dejtingsida som påstår sig ha 36 miljoner användare räkningar erbjuder New Honey ingen mobilapp. Vad den har är en mobilvänlig dejtingsajt: ett ganska bra alternativ för människor på resande fot.

På mobil är dejtingsajten ganska kompakt. Istället för en listvy visas foton av dina matchningar och de som finns online i ett rutnät.

Till skillnad från skrivbordsversionen, som ger dig en synlig fågelperspektiv, får du uppskattning av en flik i taget. Detta ger en avslappnad mobil surfupplevelse.

Eftersom New Honey inte erbjuder så många funktioner är det användbart att notera att du kan komma åt alla stationära funktioner på din smartphone.

Användare kan vara glada att höra att New Honey inte visar annonser av något slag. Det du vill se på dina mobilskärmar är datingsidan i sin fulla ära.

I allmänhet visar den mobilvänliga dejtingsajten samma funktioner och färgpalett som dess skrivbords motsvarighet. Dejtingsajter är snygg och elegant och kan enkelt genomsökas av registrerade användare i alla åldrar.

Design och användarvänlighet

New Honey har en elegant och enkel design. Vitt är den dominerande färgen; guld är för aviseringar och andra larm. Ett svart band har huvudmenyn som innehåller knapparna Kontakter, Mailbox, Hjälp, Profil Avatar, Matchningar, Besökare och Likes.

Längst ner finns andra flikar på gul bakgrund. Med dessa knappar kan du se dina matcher, besökare, favoriter och medlemmarna som gillade dig. Om du är på din profil ser du inloggningsknappen till höger om detta band.

På höger sida av sidan ser du listan över online-medlemmar. Klicka på valfri för att omdirigeras till deras profil.

Navigering på dejtingsajten New Honey är relativt enkel och intuitiv. Med medlemmar över 25 år är denna enkla design något användbart för att se till att alla har en trevlig surfupplevelse.

Särskilda funktioner för New Honey

New Honey

Dessa New Honey-funktioner är värda att nämna:

 • Erotiskt galleri

En bild är värd tusen ord – och New Honey kom med sitt erotiska galleri. I den här funktionen får medlemmarna beskriva sin erotiska typ genom att välja upp till fem foton. Dessa bilder representerar bäst vilken typ av sexuella äventyr de gör upp på New Honey.

 • Kontaktförslag

Rapporter säger att dagens människor har kortast uppmärksamhet: åtta sekunder, vilket är mindre än en guldfisk. Med det i åtanke är det ganska trevligt att veta att du inte blir så överväldigad på New Honey med de dagliga nya matchande.

Varje dag får du två till fem förslag, vilket är tillräckligt hanterbart om du vill lära känna varje match bättre.

 • Profil och foto sekretess

Möjligheten att begränsa åtkomst till din profil och foto är en fin funktion. På det sättet omger du dig inte bara med en mystisk luft, du behöver också skydda din identitet och integritet.