C-Date

Genomgång av C-Date

Rating: 3 out of 5.

Om du letar efter en bekvämt och okomplicerad form av dejting är C-Date dejtingsidan för dig. C-Date kategoriserar sig själv som en casual dejtingsida där individer kan träffa andra människor med samma intresse. Med C-Date behöver medlemmarna inte oroa sig för att vara obekväma eller förolämpa andra människor eftersom målet är rakt och medlemmarna som registrerar sig för C-Date kommer säkert att leva upp till sina erotiska fantasier. Det är en dejtingsajt som är utformad för en one-night-stand och casual anslutningar.

Vi har testat den här datingsidan för att se om den betyder något. Läs våra recensioner om C-Date nedan för att se vad vi har hittat.

C-Date

Vad är C-Date

För att hjälpa dig hitta din bästa match, granskar C-Date din profil och matchar den med andra medlemmars profiler med sitt matchmaking-system. Kontaktförslag skickas till dig via en integrerad e-postfunktion, som du kan få med ett premiumabonnemang. Om du är en kvinna är det gratis! Du kan också utforska dig själv med funktionen Anpassad sökning.

C-Date medlemmar är verkligen aktiva användare. Du kommer alltid att se en lång lista med online användare, precis som din matchning lista. Medlemmar slår dig med ett meddelande och kommer inte att hålla tillbaka.

Även om kontaktförslag är utmärkta nybörjare, behöver du inte vänta eftersom det finns medlemmar som kommer att nå ut till dig. De är utgående och de vet vad de gör.

Med över 26 miljoner användare över hela världen och upp till 25 000 anmälningar dagligen kommer du inte att få utforska matchen. Många medlemmar är ganska allvarliga om möten och anslutningar. Intressant nog antas majoriteten av medlemmarna vara professionella och entreprenörer.

Registrering

C-Date registrering kräver att du genomför några snabba och enkla steg. Du blir ombedd att ge information om vilken typ av upplevelse du letar efter. Oavsett om du är attraherad av en man eller kvinna, staden du är från, din ålder och relationsstatus, hur du ser ut, hur du upptäckte C-Date, din e-postadress och ett nominerat lösenord.

När du har angett den listade informationen skapas din profil. Det sista att göra är att bekräfta din registrering via en bekräftelselänk som skickas till din e-postadress.

Som ny användare har du en kostnadsfri testversion av Premium-medlemskap i några dagar. Om du är en kvinna är du automatiskt premiummedlem eftersom du får chansen att njuta av alla funktioner på dejtingsidan utan kostnad. När det gäller manliga användare krävs ett abonnemang för att få full tillgång till alla dejtingsidan funktioner.

Omedelbart efter att du har skapat ditt konto och bekräftat din registrering kommer du att skickas till din hemsida. Du kan enkelt se dina matchningar, ställa in nya medlemmar och online-medlemmar. Utforska och starta en konversation direkt!

Skapa kontakt

C-Date

Det finns flera listor i din profil där du kan utforska andra medlemmar.

Först är ‘Nu online’ som visar en lista över andra medlemmar som för närvarande är online. Du kan genast skicka ett meddelande till dessa medlemmar.

Nästa är “My Match”, som visar andra medlemmar som har genererats av C-Date’s matchmaking-algoritm. Dessa är uppenbarligen baserade på de inställningar du ställer in.

Du har också listan “Mina besökare” där du kan se andra användare som har tittat på din profil.

I listan “Mina favoriter” finns å andra sidan listan över profiler för andra medlemmar som du har lagt till genom att klicka på knappen “Lägg till favoriter” precis nedanför bilden i deras profil.

Slutligen är listan “Mina gillar” där du kan se andra användare som har sett din profilbild och tyckt att du är attraktiv. Funktionen att gilla andra medlemmars foton är endast tillgänglig för kvinnliga användare.

C-Date skickar sina matchande system premie medlemmar “Kontaktförslag”. C-Date matchar dig med andra medlemmar och genererar kontaktförslag baserat på kriterierna som du anger för att hitta din match. Det är ett bra sätt att börja samarbeta med andra medlemmar eftersom det matchar dina förväntningar baserat på dina preferenser. När du har fått ett kontraktsförslag i din brevlåda, se till att kolla in det och se om du gillar din match. C-Date garanterar minst fem, femton eller trettio kontaktförslag beroende på vilken typ av medlemskap du har registrerat dig för.

Profil Kvalitet

När du har skapat ditt konto, glöm inte att fylla i din profil. Du har möjlighet att gå in i ditt yrke, utbildning, kroppskonst, eller om du dricker och röker. Du måste också ange ett smeknamn. Men om du väljer att vara mer mystisk och inte avslöja nämnda information kan du använda “Fråga mig personligen!” alternativ.

Ladda upp sedan ett foto. Det krävs inte, men det uppmuntras att göra din profil mer lockande och tilltalande. Efter uppladdning måste du vänta på att ditt foto accepteras, vilket bara tar några minuter. Du kommer att meddelas via din brevlåda när den godkänns. Du kan välja att oskärpa ditt foto eller ställa in det så att det är synligt för alla.

Förutom dina profilfoton tillåter C-Date dig att lägga till upp till fyra andra foton som ska visas på din profil.

Om du vill ge mer information om dig själv, kolla in fliken “Om mig” under “Min profil”. Där kommer du att kunna se och redigera ytterligare information från dig tidigare. Annat än så kan du ange ditt “utseende och framträdande” och “personlighet och egenskaper.”

Intressant nog låter C-Date dig dela din ‘erotiska typ’ genom visuell representation för att indikera om din erotiska typ är konventionell, romantisk, äventyrlig eller vild

APP

C-Date

Liksom sin dejtingsidan har C-Date-appen en modern och intim känsla . Den är utformad för att visa en något erotisk känsla som drar användare till ett vuxen äventyr.

Appen är inte tillgänglig på Google Play och Apple Store i vissa länder. Ändå kanske du kan få det via APK Pure. Du kan också använda C-Date mobilversion med din mobilwebbläsare.

Sammantaget är det rent och enkelt. Den har flikar för enkel åtkomst och visa listor över online-medlemmar, dina matchningar, konversationer och profilbesök. På höger sida av skärmen finns en rullgardinsmeny där du kan se flikarna för att se din profil, din “Mina favoriter” -lista, dina “Mina gillar”, “Hjälp” och inloggningsknappen.

Design och användbarhet

Touch av vitt och lila på C-Date’s dejtingsida passar den sexiga och mogna naturen som den kommer att projicera. Den har en modern öppen flik design och en rullgardinsmeny för enklare åtkomst till dejting sidans funktioner. Meddelanden kan inte missas eftersom ikoner placeras i rad högst upp på sidan. Online-medlemmar är praktiska eftersom dess oändliga lista är till höger på dejtingsidans sida.

App Designen är praktiskt taget densamma som på dejtingsidan. Du kanske också märker att det liknar Facebook mobilapplikation som har ikonerna för hem, profil, meddelanden, kontakter / personer. Avsnittet Meddelande, märkt som konversationer, såg bestämt ut på Facebooks meddelande design.

Generellt sett är C-Dates webb- och app dejtings design lätt att navigera, även för människor som bara är nya i att utforska online-dating världen. Det är tilltalande även för olika åldrar på grund av dess enkla layout.

Specialfunktioner

C-Date

För att göra din casual dating upplevelse roligare har C-Date följande funktioner.

  • Kontaktförslag

Detta genereras och skickas till en premiummedlem låda när medlemmen matchas av C-Dates-systemet baserat på de uppsatta kriterierna. Förslaget kommer att omfatta matchens kön, ålder, sexualitet, civilstånd, utseende, sökområde och preferenser.

  • Min erotisk typ

Med den här funktionen kan du identifiera din erotiska typ med fem bilder. När du har valt fem bilder bestäms din erotiska typ, oavsett om den är konventionell, romantisk, äventyrlig eller vild. Detta resultat visas i din profil.

  • Photo release

Genom att avmarkera rutan bredvid “Alla kvinnor kan se mitt foto” kommer ditt foto att vara suddig för din match. Du kan släppa dina foton till specifika personer om de frågar dig eller när du vill.