be2

Genomgång av be2

Rating: 2 out of 5.

be2 ​​är en av världens ledande matchmaking tjänster (tillsammans med match.com) som är utformade för att förena själsfränder för att möta långsiktiga relationer. Mer än 30 miljoner medlemmar i 37 länder runt om i världen litar på be2, utvecklat av ett team av experter psykologer, sociologer och statistiker.

Du registrerar dig med e-postadress och skapar ett lösenord och slutför ett test. Vi tror att testet är komplicerat men utförs på 20 minuter.

be2

Vad är be2?

Det är gratis att registrera dig, fylla i testet. Dessutom kan du skicka ett gratis meddelande till dina kontaktförslag. Å andra sidan måste du betala för de svar du får. Med andra ord kan du inte använda Be2 gratis.

Från det ögonblick du besöker sajten guidar be2 dig genom en enkel inloggningsprocess och hjälper dig att skapa en profil på några minuter. Det är otroligt enkelt att mata in din information och gå med i det internationella nätverket. Allt du behöver är en giltig e-postadress för att komma igång. Ta sedan ett personlighetstest som bedömer vem du är (ålder, utbildning, yrke etc.) och vad du vill ha i en partner (ålder, intelligens, höjd osv.). Du kan bedöma hur viktiga vissa egenskaper är i en partner. Om du till exempel vill dela en kristen person kan du berätta för dejtingsidan och det kommer att inkludera religion i deras föreslagna match. Personality Quiz ställer över 100 frågor och det kommer att ta lite tid att slutföra, men det är värt att få matematiska förslag till din inkorg.

När din profil har konfigurerats och du har lagt till minst ett foto av dig själv kan du söka efter singlar i ditt område och uppgradera ditt konto till en favorit medlems plan för att skicka meddelanden till vem du vill. Du kan inte visa foton som en gratis medlem, men du kan läsa profilerna.

be2

Det som är bra med be2 är hur hantering gränssnittet är att vägleda nya användare genom registrerings- och matchningsprocessen. Du kan luta dig tillbaka och låta kompatibla matchningar komma till dig, eller så kan du vara aktiv och använda avancerade sökfilter för att hitta det aktuella dröm daten.